Overweegt u om uw huis te gaan verkopen én bent u dan op zoek naar een proactieve betrokken makelaar? Dan komen wij graag bij u langs zodat wij met u onze werkwijze kunnen bespreken en op welke manier wij uw woning in de markt kunnen gaan zetten om tot een optimaal resultaat te komen.

Indien u besluit gebruik te maken van onze diensten gaan we samen heldere afspraken maken. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen én om uiteindelijk een zo optimaal mogelijk resultaat voor u te realiseren. Uiteraard met gebruik van alle beschikbare middelen om de woning op de juiste manier bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Ons uitgebreide netwerk, professionele fotografie, de juiste internet sites zoals Funda.nl en ander toonaangevende woningsites en fraaie brochures zijn daar een voorbeeld van.

Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. De makelaars van Bos Makelaardij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van huizen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Makelaarsteam

Om een optimale verkoop te garanderen werken wij binnen onze kantoren met korte lijnen. Door onze uitgekiende werkwijze en ons moderne CRM systeem zijn wij altijd op de hoogte omtrent de actuele stand van zaken rond uw huis. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast houden we een heel uitgebreid digitaal dossier bij waarin we alles vastleggen.

Deskundig

Bos Makelaardij is lid van NVM, één van de grootste brancheverenigingen voor makelaars en taxateurs. Wij zijn NRVT gecertificeerd, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn al jaren actief in ons werkgebied. Dit werkgebied omvat de regio Amersfoort en omstreken.

Effectieve promotie van uw woning

Bij de verkoop van woningen hechten wij veel waarde aan een optimale presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en op onze eigen website Bosmakelaardijbunschoten.nl  duidelijke plattegronden van de woning, een verkoopbord en een goed zichtbare etalagepresentatie. Daarnaast is het mogelijk om extra promotiemiddelen in te zetten zoals bijvoorbeeld flyers, 360 graden virtuele rondleidingen en een mediapakket op Funda.nl. Daarnaast maken wij gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram om uw woning extra te promoten. Dankzij onze strategische online aanpak komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote doelgroep.

Duidelijke communicatie

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Bezichtigingen en andere afspraken worden standaard door ons per email bevestigd. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij.

Onze dienstverlening eindigt niet bij de overdracht van uw woning. Mochten er na de sleuteloverdracht toch nog vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Meer informatie over verkopen?

Heeft u interesse om het bovenstaande eens vrijblijvend met ons door te nemen? Loop dan eens binnen bij onze vestiging, bel ons voor een afspraak of vul contactformulier in. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs!