Vorige | Volgende

Doornhof Bunschoten-Spakenburg

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke starterswoning in een rustige woonwijk, dicht bij groen en waar je voor de deur parkeert? En ook nog het liefst in Bunschoten-Spakenburg? Dan is bouwnummer 26 precies wat jullie zoeken. Dorps wonen, rust, groen en modern comfort komt hier allemaal samen. Deze tussenwoning voelt direct warm door het gebruik van natuurlijke kleuren en het gevarieerde metselwerk. Verder beschik je over 2 slaapkamers, een vrij indeelbare zolder, zonnepanelen en een berging in de achtertuin voor de fietsen. Ideaal.

Kom binnen
Via de entree aan de voorzijde stap je de woning binnen in de woonkeuken, hier bevindt zich ook de meterkast. Loop je rechtdoor dan open je de deur naar de hal met wc en de trap naar boven. Open je de tweede deur dan bereik je de woonkamer. Dankzij de hoge raampartij aan de achterzijde is de woonkamer lekker licht. Op zomerse dagen gooi je hier de deur open en loop je zo de tuin in. De berging in de achtertuin is handig om je fiets(en) in te stallen. Je auto parkeer je dichtbij op één van de openbare parkeerplaatsen.

2 slaapkamers en een zolder met mogelijkheden
Op de 1e etage zijn er 2 ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. Ook op de zolder heb je behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Het kan allemaal. Op deze verdieping kun je overigens ook de wasmachine en de droger kwijt.

Alleen beschikbaar voor starters
Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 390.000 v.o.n. enkel voor starters ter beschikking te stellen controleert de gemeente Bunschoten of de inschrijver inderdaad een starter is. Een starter op de koopwoningmarkt is iemand van 18 jaar of ouder die voor het eerst een huis koopt en niet eerder een hypotheek heeft afgesloten. Als twee (of meer) personen gezamenlijk een woning kopen, geldt deze eis voor e´e´n van deze personen.

We behouden ons het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechtst 1 inschrijving geaccepteerd. De gekozen tenaamstelling op het inschrijfformulier wordt bij de aankoop ook de tenaamstelling in de koop- en aannemingsovereenkomst. Alleen inschrijvingen ingediend door een natuurlijk persoon komen in aanmerking voor de woningtoewijzing. Dus de woningen zijn niet bedoeld voor investeerders en beleggers.

Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding
Voor deze woning wordt een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. Dit betekent dat je als koper verplicht bent om de woning de eerste vijf jaar na de datum van de inschrijving in de gemeentelijke Basisregistratie Personen (BRP) uitsluitend te gebruiken voor eigen bewoning. (Inschrijving in de BRP dient plaats te vinden binnen één maand na oplevering van de woning). Daarnaast is door de gemeente een anti-speculatiebeding opgenomen. Dat betekent dat indien de gekochte woning binnen 5 jaar na de notariële overdracht weer wordt verkocht een winstafdracht verschuldigd is.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
eengezinswoning
Type woning
tussenwoning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2024
In aanbouw
nee
Bouwperiode
vanaf 2011

Details

Voorzieningen
zonnecollectoren
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk
Permanente bewoning
ja
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
291 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal etages
3
Aantal badkamers
1

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming gedeeltelijk, warmte terugwininstallatie, warmtepomp

Energielabel

Energielabel
A++++

Buitenruimte

Tuintype(n)
achtertuin, voortuin
Hoofdtuin type
achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
27 m²
Ligging hoofdtuin
noord
Totale oppervlakte
34 m²

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
vrijstaand hout
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Doornhof Bunschoten-Spakenburg

naar Doornhof Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object