VERKOOP VAN UW WONING

Op deze pagina vertellen we u waarom Bos Makelaardij, uw NVM Makelaar in de Visserssteeg, uw beste partner is.

Het eerste gesprek vindt bij u thuis plaats. We vertellen u over onze manier van werken, het persoonlijk contact en alle overige zaken die komen kijken bij de verkoop van een woning.

We leggen u duidelijk uit wat de meerwaarde is als wij mogen bemiddelen bij de verkoop. Wij zijn er voorstander van om de totale begeleiding op ons te nemen, tot en met het transport bij de notaris. Omdat wij “Sterk door Service” hoog hebben staan verlenen we ook nog eventuele nazorg. Wilt u ook zelf een aantal zaken doen, is dat uiteraard bespreekbaar.

Het is van het grootste belang om een goede vraagprijs te bepalen. We hebben veel ervaring en inzicht in de woningmarkt van Bunschoten Spakenburg en directe omgeving. Ook maken we duidelijke afspraken, zodat u later niet wordt verrast door onverwachte extra kosten. We melden uw woning aan bij het NVM - uitwisselingssysteem, een landelijk netwerk van maar liefst 4000 makelaars. Uw woning komt niet alleen op onze eigen website maar ook op de woningsite van Nederland www.funda.nl, de best bekeken woningsite met meer dan 150.000 bezoekers per dag. Uw woning plaatsen op meerdere sites is dan ook volstrekt overbodig!

We verzorgen een bouwtechnokeuring van uw woning, zodat kopers weten wat ze kopen en later niet worden verrast door gebreken. We maken de verkoop ook bekend in lokale media en stellen een verkoopbrochure samen, bestemd voor kandidaat-kopers van uw woning. We houden een goed contact met u tijdens de onderhandelingen, omdat u tenslotte beslist voor welke prijs u uw woning wilt verkopen.

 

WONING KOPEN

Als NVM- kantoor maken wij deel uit van een landelijk werkend NVM- uitwisselingssysteem. Dagelijks beschikken we over nieuw op de markt aangeboden objecten. Ook zijn wij direct op de hoogte van prijswijzigingen. U kunt bij ons een zoekopdracht of koopopdracht plaatsen. Hierdoor wordt u als eerste op de hoogte gebracht. Nog voordat deze informatie de media bereikt, bent u al op de hoogte van actuele informatie.

Bij een koopopdracht krijgt u van ons een onafhankelijk advies. We kijken dan naar een reële prijs ten opzichte van de vraagprijs, bouwkundige staat, courantheid, ligging, locatie, juridische aspecten, geschiktheid enz. Afhankelijk van uw wensen kunnen we dan tot onderhandeling overgaan.

Na aankoop helpen we ook nog met de controle van de koopovereenkomst op juistheid en volledigheid! Staan alle gemaakte afspraken goed op papier? Op de dag van de overdracht lopen we met u de woning door of het nog in dezelfde staat verkeert als waarin u het destijds heeft gekocht. Voor de zekerheid controleren we ook nog de stukken die de notaris heeft opgemaakt. Bij de notaris zijn we er ook weer bij om u bij te staan. We begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces !

Bij grote financiële belangen is het van belang om een betrouwbare partner naast je te hebben. Die partner krijgt u bij Bos Makelaardij uit Bunschoten Spakenburg, uw NVM Makelaar.

 

TAXATIES

Het "NWWI" staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen en zorgt zo voor een betrouwbare taxatiemarkt! Klik voor meer informatie over het "NWWI" op het logo:

Taxeren is meer dan het waarderen van onroerend goed. Taxeren vormt een belangrijk onderdeel bij het (ver)kopen en het financieren hiervan. Werk van specialisten !

Een woning heeft meerdere soorten waarden, bijv. onderhandse verkoopwaarde vrij van huur en gebruik, executiewaarde voor - en ná verbouwing, huurwaarde enz. De verkoper van een huis wil een andere waarde weten dan een bank die een hypotheek verstrekt. Voor elke waarde is gespecialiseerde kennis nodig.

De financieringstaxatie geldt als standaard in de markt en wordt verlangd door alle geldverstrekkers in Nederland. Als u zonder makelaar aankoopt (beter is een makelaar in te schakelen die uw belangen bij de koop behartigt) adviseren wij u de woning te laten taxeren alvorens de ontbindende voorwaarden zijn verstreken. Als u de woning te duur heeft aangekocht zal de bank u geen hypotheek verstrekken en kunt u de koopovereenkomst nog op tijd ontbinden.

Taxeren is, voor welk doel dan ook, altijd een belangrijk proces. Bij het vaststellen van de waarde van onroerend goed is jarenlange ervaring, marktkennis, bedrijfseconomisch inzicht en objectieve en nauwkeurige benadering van groot belang. De taxateur let op verschillende aspecten, die daarna worden weergegeven in een taxatierapport.

Bij Bos Makelaardij kunt u terecht voor een deskundige taxatie.

Wij taxeren voor:

  • hypotheek- en verzekeringsadviseurs
  • banken
  • particulieren
  • advocaten
  • U

HUREN of VERHUREN

Als NVM Makelaar zijn wij de specialist op de m2. Als u uw woning of bedrijfspand wilt verhuren kunt u bij ons terecht. Bos Makelaardij is deskundig opgeleid, ook op het gebied van bedrijfsonroerend goed.

Voor al uw vragen betreffende een juiste huurprijs, huurtermijnen, overige belangrijke zaken e.d. kunt u bij ons terecht.

Het is van groot belang een juridisch verantwoorde huurovereenkomst op te stellen.

Bos Makelaardij, NVM Makelaar uit Bunschoten Spakenburg, is úw ideale partner!

Hypotheek advies

Bij ons kunt u ook terecht voor onafhankelijk hypotheek advies! Wij hebben een eigen onafhankelijk hypotheekadviseur die u van de juiste adviezen kan voorzien. Door alle recente wijzigingen en maatregelen vanuit de overheid op hypotheek en fiscaal gebied is een goed advies van cruciaal belang om tot de juiste hypotheek te komen. Daarnaast wilt u precies weten hoeveel u kunt lenen, wat uw maandlasten zullen worden en welke hypotheekvorm het beste aansluit op uw situatie.

Totaal advies

Onze adviseur begeleid u tijdens het gehele traject en naast de inventarisatie en het advies verzorgt hij tevens de bemiddeling met de geldverstrekker en is er na het afsluiten een doorlopende service omtrent uw hypotheek (de zogeheten nazorg). Ook kan de adviseur assisteren bij verschillende belastingzaken waaronder het aanvragen van een voorlopige teruggaaf en verzorgen van de aangifte inkomsten belasting. 100% onafhankelijk advies Bijna alle bekende banken en geldverstrekkers kunnen in het advies worden betrokken waaronder bijvoorbeeld Rabobank, ING Bank, ABN Amro, SNS Bank, Reaal, Obvion, Aegon, Delta Lloyd, Argenta, Florius. Nationale Nederlanden en nog vele andere aanbieders. Onze adviseur is dus 100% onafhankelijk!

Speciaal tarief

Onze adviseur wordt tegenwoordig niet meer op provisie basis beloont (wat voorheen gebruikelijk was) maar op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Voor cliënten van Bos Makelaardij heeft onze adviseur een scherp tarief. Vraag bij ons naar de speciale tariefstelling! Gratis hypotheek quick scan Bij onze hypotheek adviseur kunt u terecht voor een gratis quick scan zodat u snel weet wat uw mogelijkheden en te lenen bedrag zijn. Daarnaast kan er een globale indicatie van uw hypotheek maandlasten afgegeven worden. Dit is een geheel gratis faciliteit die wij onze klanten aanbieden. Zo weet u exact wat de mogelijkheden zijn en kunt u op zoek naar een passende woning!

Verzekeringen en pensioen

Tevens kan onze adviseur u adviseren omtrent alle bijkomende relevante schadeverzekeringen (waaronder opstal, inboedel, glas, aansprakelijkheid, auto, reis etc.) Ook kunt u bij onze adviseur terecht inzake advies omtrent pensioen, spaarvoorzieningen, levens en overlijdensrisico verzekeringen, woonlasten beschermers en andere financiele producten en verzekeringen. Ook voor ondernemers en bedrijven kunnen wij adviseren omtrent alle verzekeringen, pensioen en bedrijfsfinancieringen. Maak snel een afspraak Dus bel snel of kom even langs op ons kantoor om een afspraak te maken met onze hypotheekadviseur.