Vorige | Volgende

De Ziel 10 Bunschoten-Spakenburg

Bewaar object

Omschrijving

Ruime winkel te huur midden in het centrum van Bunschoten Spakenburg. De winkel is nu verdeeld in een verkoopruimte en een magazijn (welke wordt ontsloten via Kerkstraat voor laden/lossen). Eenvoudig is deze indeling aan te passen.

Spakenburg is centraal gelegen in Nederland en heeft als parel de unieke historische museumhaven.
Jaarlijks trekt dit vele toeristen en bezoekers uit de regio die Spakenburg aandoen voor een bezoekje aan de botters in de museumhaven, de horeca of komen winkelen.
Daarnaast is er elke zaterdag een weekmarkt en beschikt Spakenburg over een compleet en divers winkelaanbod. Bunschoten-Spakenburg telt ca. 22.000 inwoners. Spakenburg is uitstekend bereikbaar via de A1 met de auto en reist u met de trein dan kunt u via centraal station Amersfoort lijn 76 nemen en uitstappen in het centrum van Spakenburg.

LOCATIE
Op 5 kilometer van Amersfoort en circa 20 kilometer van Utrecht bevindt zich het dorp Bunschoten-Spakenburg. Het ondernemingsklimaat is uitstekend. Bunschoten-Spakenburg is officieel de MKB-vriendelijkste gemeente van de Provincie Utrecht. Maar ook enkele wereldspelers en landelijk bekende bedrijven zoals Heinen & Hopman, Vebo en Polynorm voelen zich hier als een vis in het water. Door de centrale ligging in het midden van het land, direct aan de A1 en nabij de A28 en de A27 is de gemeente zeer goed bereikbaar. Het feit dat het dorp 1.400 ondernemingen op 20.000 inwoners kent, zegt op zich al heel veel.

BEREIKBAARHEID
200 – 300 m tot de bus;
2 – 3 km tot de A1;
5 – 6 km tot de A28.

VLOEROPPERVLAK
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 1.063 m² winkelruimte met magazijn.

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten zal nader worden bepaald.
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

OPLEVERING
Uitgangspunt is oplevering in de huidige staat.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Parkeergarage Oostpoort bevindt zich aan de overkant van gebouw. In heel Bunschoten-Spakenburg kunt u gratis parkeren.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012, met de bijbehorende algemene bepalingen.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan Spakenburg-centrum is van toepassing.
De voor “centrum” aangewezen bedrijfsruimten zijn bestemd voor:
• Detailhandel;
• Dienstverlening;
• Horeca.

AANVAARDING
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Aanvaarding
in overleg

Details

Ligging
overig
Bereikbaarheid
bushalte op 500 m tot 1000 m, busknooppunt op 5000 m of meer, metrohalte op 5000 m of meer, metroknooppunt op 5000 m of meer, NS station op 5000 m of meer, NS voor halte op 5000 m of meer, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m, tramhalte op 5000 m of meer, tramknooppunt op 5000 m of meer
Bouwjaar
2009
Bouwperiode
vanaf 2001 t/m 2010
In aanbouw
nee

Financieel

Personeel
nee

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
1063 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
1063 m²
Winkelruimte verzamelgebouwen
pantry/keuken, sanitair
Winkelruimte units vanaf
1063
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart De Ziel 10 Bunschoten-Spakenburg

naar De Ziel 10 Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object