Vorige | Volgende

Amersfoortseweg 30-16 Bunschoten-Spakenburg

Vraagprijs € 339.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Nieuw in de verkoop!

Op een uitstekende locatie gelegen, zeer representatieve BEDRIJFSUNIT met een VVO van 153 m², verdeeld over 2 bouwlagen. Dit is uw kans om een prachtige (nieuwbouw) bedrijfsunit te kopen op bedrijvenpark "De Haar" in Bunschoten Spakenburg! Voor de bedrijfsruimte liggen twee eigen parkeerplaatsen.

Deze bedrijfsruimte bestaat uit 26 bedrijfsunits gelegen op eigen grond, gelegen aan de rand van Bunschoten-Spakenburg, op slechts enkele minuten rijden van de op- en afritten van de Rijksweg A1. Hier is een kwalitatief zeer hoogwaardig bedrijfscomplex op een ruime kavel aan de Amersfoortseweg gerealiseerd. In totaal zijn er meerdere multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd met ruim eigen voorterrein en zeer royale representatieve werk/kantoor ruimtes.

De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft de bedrijfsruimte een uitstraling op niveau! Het complex is volgens de modernste normen en eisen gebouwd.

De unit heeft een vloeroppervlakte van totaal ca. 153 m2, verdeeld over twee verdiepingen, begane grond ca. 80 m², 1e verdieping ca. 73 m².
De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. De verdieping kan gebruikt worden als kantoor/showroom ruimte en kunt u naar uw eigen inzicht indelen maar is eveneens geschikt voor opslag.

De verdiepingsvloer kent een hoge belastbaarheid en heeft een eigen deur in de voorgevel om pallets met een heftruck eenvoudig naar binnen/buiten te verplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsterrein is uitstekend bereikbaar via de Amersfoortseweg (N199) met een rechtstreekse aansluiting op Rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo). Verdere ontsluitingswegen zijn de Westsingel richting Bunschoten Spakenburg; de oostelijke rondweg (deels N199) met aansluitend de Nijkerkerweg (N806) richting Nijkerk en de bisschopsweg (N414) richting Baarn. Op het ernaast gelegen bedrijventerrein Haarbrug-Zuid bevindt zich een veelzijdigheid aan bedrijven, zowel voor wat betreft grootte als gebruik. De op- en afrit naar de rijksweg A1 ligt op circa 2 autominuten.

De units zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, vis-gerelateerde bedrijven zijn niet toegestaan. De hoogte van de overheaddeur is berekend op vrachtwagens. De afmetingen van de units zijn (2 x) 14 x 6 meter.

Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Iedere unit heeft minimaal twee eigen parkeerplaatsen direct voor de deur. De brede wegen lopen rondom de gebouwen waardoor elke unit goed bereikbaar is, ook met vrachtwagens en aanhangers.

OPLEVERINGSNIVEAU
• Bouwjaar 2021
• Aluminium kozijnen/deuren
• Led verlichting begane grond en eerste verdieping
• Krachtstroom
• Modern toilet begane grond, aansluiting voor tweede toilet op de verdieping
• Electrische heater en boiler begane grond
• Monoliet afgewerkte betonvloer op de begane grond
met een maximale vloerbelasting van circa 2.000 kg/m²;
• Verdiepingsvloer uitgevoerd in beton (kanaalplaat)
met een maximale vloerbelasting van circa 300 kg/m².
• Vrije hoogte op de verdiepingsvloer onder het dak circa 9.70 m
• Elektrisch bedienbare overheaddeur (Crawfort) (ca. 4 m hoog en 3.4m breed) en aparte loopdeur
• Houten bordestrap naar eerste verdieping
• Nutsvoorzieningen meterkast (gas, water en elektra 3x 25 A), coax aansluiting aanwezig,
• Servicekosten € 112,62 excl. BTW
• Ziggo aansluiting € 62,-- excl. BTW/per maand
• Oplevering in overleg ( kan op korte termijn )

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

VERGUNNINGEN
De koper is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld milieuvergunningen en exploitatievergunningen etc.

ZEKERHEIDSSTELLING
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom, vervalt op de dag van notarieel transport.

NEN meting: Het object is niet opgemeten volgens NEN2580. Maatvoering is overgenomen van de bouwtekening.

De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Meer weten of benieuwd naar deze prachtige bedrijfsunit? Bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging of voor meer inlichtingen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg

Details

Ligging
bedrijventerrein, landelijk gebied
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
2021
Bouwperiode
vanaf 2011
In aanbouw
nee

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
153 m²

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen
2
Aantal parkeerplaatsen (overdekt)
2
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Amersfoortseweg 30-16 Bunschoten-Spakenburg

naar Amersfoortseweg 30-16 Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object