Vorige | Volgende

Nijverheidsweg 14 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Huurprijs € 3.900 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Omschrijving
Multifunctioneel en eventueel vrij indeelbaar bedrijfspand gelegen op uitstekende locatie op het bedrijventerrein Haarbrug Noord. Totaal verhuurbaar vloeroppervlak ca. 640 m² bestaande uit ca. 320 m² begane grond: bedrijfshal (werkplaats-/opslagruimte) met kantoor-/showruimte en verdieping: ca. 320 m² kantoor-/showruimte.

Locatie
Het integraal beveiligde bedrijventerrein Haarburg Noord is zeer centraal gelegen in Midden Nederland, op enkele minuten van de rijksweg A1 en de verkeersknooppunten Hoevelaken en Eemnes. Op het terrein zijn diverse bedrijven gevestigd, waaronder volumineuze detailhandel zoals een parketstudio, Welkoop winkel, kunststof deuren en kozijnenzaak, badkamerspeciaalzaak en een Renault-dealer. Ook is er een Tango benzinestation, waardoor vele particulieren hun weg naar dit bedrijventerrein weten te vinden. Vinex locatie Vathorst, waar ca. 10.000 woningen worden gebouwd, ligt vlakbij deze perfecte locatie.

Indeling/oppervlakte
* ca. 320 m² begane grond omvattende o.a. kantoor-/showruimte, algemene ruimten (entree/hal, vide en trapopgang) en werkplaats/opslagruimte (totaal ca. 260 m²) met toegang naar werkplaats/opslagruimte. De werkplaats is voorzien van o.a. 2 roldeuren, opbouw Tl-verlichting, verwarming , airconditioning en afgewerkte betonnen vloer met een maximale voorbelasting van 2000 kg/m². Vrije hoogte ca. 3,5 meter.
* ca. 320 m² verdieping omvattende o.a. kantoor-/showruimte (ca. 225 m²) en 3 separate kantoorruimten en algemene ruimten (ca. 95 m²) .
De kantoor-/showruimte is voorzien van o.a. systeemplafonds, Tl-armaturen, noodverlichting, te openen ramen, cv met radiatoren, losse airco units, pantry, alarminstallatie en lichtkoepels op de verdieping.

(De bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrage)

* Het buitenterrein is verhard met klinkers.

Parkeren
Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Bedrijfsdoeleinden. Voor meer informatie omtrent de bestemming verwijzen wij u naar de gemeente Bunschoten.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijs
Huurprijs totaal € 5.000,- per maand exclusief BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2003, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Bijzonderheden
Deelverhuur bespreekbaar.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
410 m²
Opp bedrijfshal
260 m²
In units vanaf
260 m²
Perceel
800 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Nijverheidsweg 14 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

naar Nijverheidsweg 14 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object