Vorige | Volgende

Morgenkamp 30 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Bewaar object
Deze woning is door ons verhuurd

Omschrijving

Huren met alle comfort van nieuwbouw, wonen in het prachtige Rengerswetering!

Op het 3e eiland wordt een fraai appartementengebouw gerealiseerd met 21 woningen, deze woningen zijn per juli 2021 beschikbaar voor de verhuur.

Alle woningen worden opgeleverd met neutrale wandafwerking, een complete keuken en modern sanitair, een berging in de onderbouw en een ruime berging met aansl. wasmachine/droger in het appartement.

Morgenkamp 30 is een prachtige appartement op de 2e verdieping van ca. 85m2 GBO met 2 slaapkamers en een ruim terras van ca. 8,5m2

Lokatie:
Het derde eiland in plan "Rengerswetering" aan de zuidoostrand van Bunschoten-Spakenburg is het laatste eiland in een reeks van drie ten zuiden van het hierna te ontwikkelen vierde voorzieningen-eiland. In aanloop naar dat parkachtige vierde eiland heeft ook dit derde eiland een groen karakter. Meer dan op de eerste twee eilanden spelen bomen een prominente rol, worden hagen toegepast in plaats van tuinmuren en dragen leilinden bij aan de hoeveachtige setting nabij de entree van het eiland.

Ter inspiratie voor de architectuur refereren we aan het "Bunschoter Palet", een verzameling beelden met kenmerkende details uit het bestaande Bunschoten-Spakenburg, die bij de start van het plan Rengerswetering is samengesteld. We passen op dit derde eiland details toe die het gewenste groene karakter ondersteunen, zoals overstekken met klossen, detail in metselwerk, elementen uit de
chaletstijl, sierlijsten, enzovoorts.

De vormtaal, de materialen en de kleurtoepassing zijn van een tijdloze en duurzame aard, harmonieus en afgestemd op de karakteristieke sfeer van Bunschoten-Spakenburg. Uitgangspunt daarbij is een beheerste variëteit en eenheid in verscheidenheid. De gevels worden opgetrokken in diverse kleuren genuanceerd metselwerk. Het contrast wordt gevormd door de overwegend witte kozijnen, die af en toe diep terug worden geplaatst of juist vóór in het gevelvlak en soms met een kader. De daken, al dan niet met een overstek, worden bedekt met donkergrijze of natuurrode keramische dakpannen. Daaronder worden uitgetimmerde dakgoten met klossen of lijsten afgewisseld met eenvoudige zinken goten.

Aan de wetering langs de Oostelijke Randweg en de Nijkerkerweg vormen appartementengebouwen de ruggengraat van de wijk Rengerswetering.
Vormgegeven als woongebouwen met een ogenschijnlijk van oorsprong industrieel en bedrijfsmatig karakter vormen ze een krachtige reeks van gebouwen. Op dit derde eiland zullen er ook weer twee van die appartementengebouwen worden gerealiseerd.

Bijzondere plekken in of grenzend aan de eerste fase zijn het groene plein aan de wetering bij de toegang van het eiland, de rug-aan-rugwoningen daar vlakbij en de centraal op het eiland gelegen groene ruimte, die onderdeel is van de doorgaande, door knotwilgen begeleide fietsroute.

Bijzonderheden:
* Goed geïsoleerde woningen met hardhouten kozijnen v.v. HR++ glas
* Verwarming via gas c.v. ketel
* Vloerverwarming
* Belinstallatie met video
* Witte keuken voorzien van inbouwapparatuur:
- recirculatie wandschouw
- koel-/vriescombinatie
- vaatwasser
- combimagnetron
- gaskookplaat
* Gebouw v.v. lift
* Bergingen in de onderbouw
* Nette neutrale afwerking

Algemeen:
-de inkomenseis die geldt voor inschrijving: 3.5 x bruto maandhuur (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld). Bij 2-verdieners telt het 2e inkomen voor 1/3 mee. Voor zelfstandige ondernemers of pensioen uitkering gelden andere voorwaarden, op te vragen bij ons kantoor.
-De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar;
-Beschikbaar per juli 2021
-Minimale borgstelling 1 maand;
-Huisdieren alleen met toestemming mogelijk;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 25 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Waarborgsom
€ 1150

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
85 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
240 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen
mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
Klasse A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Morgenkamp 30 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

naar Morgenkamp 30 BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object