Vorige | Volgende

Het Steenland 17 Bunschoten-Spakenburg

Huurprijs € 75 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

NU NOG (1) LAATSTE BESCHIKBAAR, OPLEVERING PER DIRECT MOGELIJK
Een prachtige bedrijfsruimte van ca. 230 m2

ALGEMEEN
Het bedrijventerrein "Haarbrug-Zuid" is gelegen aan de rand van Bunschoten-Spakenburg, op slechts enkele minuten rijden van de op- en afritten van de Rijksweg A1. Hier wordt een kwalitatief zeer hoogwaardig bedrijfscomplex op een ruime kavel aan Het Steenland gerealiseerd. In totaal zullen er meerdere multifunctionele bedrijfsunits worden gerealiseerd met ruim eigen voorterrein en zeer royale representatieve kantoorruimtes aan de voorzijde. De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfscomplex een uitstraling op niveau. Het complex wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd. Het complex wordt voorzien van bedrijfsunits met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau, praktische indeling en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

TE HUUR NU NOG (1) één BESCHIKBAAR, OPLEVERING PER DIRECT
Deze bedrijfsunit van ca. 230 m2 per unit, kenmerken zich door een maximale vloerbelasting van circa 2.500 kg/m² begane grond en ca. 400 kg/m2 verdieping. De bedrijfsunits worden standaard voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur met een hoogte van circa 4.00 m¹, monoliet afgewerkte betonvloer en nutsvoorzieningen meterkast (krachtstroom optioneel).

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsterrein Haarbrug-Zuid is uitstekend bereikbaar via de Amersfoortseweg (N199) met een rechtstreekse aansluiting op Rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo). Verdere ontsluitingswegen zijn de Westsingel richting Bunschoten Spakenburg; de oostelijke rondweg (deels N199) met aansluitend de Nijkerkerweg (N806) richting Nijkerk en de bisschopsweg (N414) richting Baarn. Op het bedrijventerrein Haarbrug-Zuid bevindt zich een veelzijdigheid aan bedrijven, zowel voor wat betreft grootte als gebruik.
De op- en afrit naar de rijksweg A1 ligt op circa 2 autominuten.

PARKEREN
Bij de realisatie van het bedrijfsverzamelgebouw wordt rekening gehouden met voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein.

BESTEMMINGSPLAN
Volgens opgave van de gemeente Bunschoten is voor deze locatie het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Zuid" van toepassing. Dit plan is vastgesteld d.d. 09 maart 2017.
Het perceel heeft volgens de plankaart de bestemming "Bedrijventerrein " en is bestemd voor bouwwerken, opslag-, en werkterreinen ten behoeve van bedrijven welke zijn vermeld in de staat van bedrijfsactiviteiten Bedrijventerreinen Zuid. Deze lijst is op te vragen bij de gemeente Bunschoten.

VERGUNNINGEN
De huurder is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld milieuvergunningen en exploitatievergunningen etc.

Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte
• monoliet afgewerkte betonvloer op de begane grond, met een
maximale vloerbelasting van circa 2.500 kg/m²;
• verdiepingsvloer uitgevoerd in beton (kanaalplaat) met een maximale vloerbelasting van circa 400 kg/m2.
• vrije hoogte op de verdiepingsvloer onder het staaldak circa 3.40 m¹
• elektrisch bedienbare overheaddeuren en volglaspaneel en aparte loopdeur

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Deze vrijblijvende verkoopbrochure is met zorg samen gesteld. Voor zover bekend is de verkregen informatie uit betrouwbare bron afkomstig. De projectontwikkelaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onvolkomenheden met betrekking tot de inhoud van deze brochure.

Reclamevoering
Uitsluitend conform richtlijnen van de architect en met inachtneming van de regelgeving van de gemeente Bunschoten.

Tekeningen en artist impressions
Aan alle in de brochure opgenomen tekeningen en artist impressions kunnen nadrukkelijk geen rechten en/of plichten worden ontleend.

Aarzel niet, maak gerust een afspraak met de makelaar om u te laten informeren naar de mogelijkheden!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
880 m²
In units vanaf
230 m²
Opp terrein
65 m²
Perceel
1.200 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Het Steenland 17 Bunschoten-Spakenburg

naar Het Steenland 17 Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object