Vorige | Volgende

de Kronkels 4 * Bunschoten-Spakenburg

Bewaar object
Nieuw in de verhuur/verkoop !, Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Nu te huur en te koop een uitstekend goed onderhouden bedrijfsunit met kantoorruimtes op de verdieping v.v. airco gelegen op een absolute mooie zicht locatie, met 3 eigen parkeerplaatsen!

Op bedrijventerrein "De Kronkels", vlakbij de autosnelweg A1 en de verkeersknooppunten Hoevelaken en Eemnes, gelegen BEDRIJFSUNIT met een bvo van ca. 200 m², welke uitermate geschikt is voor opslag, maar ook perfect kan worden gebruikt als werkplaats voor een klussenbedrijf, garage e.d.. De unit ligt in de directe nabijheid van enkele garagebedrijven, een bandencentrum en een BREZAN vestiging, zodat het ook een uitstekende locatie is voor "automotive" gerelateerde ondernemingen. De eerste verdieping is zeer geschikt voor kantoorruimte.

De unit ligt in een modern en representatief bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 23 units. In het verzamelgebouw zijn o.a. gevestigd enkele bouwbedrijven, een fotostudio, een zeilmakerij, een tuning bedrijf, alsmede enkele installatiebedrijven.

Het verhuurbaar vloeroppervlak (vvo) bedraagt 96 m² ( 7.44 m breed 13 m diep) en daarbij komt nog een verdiepingsvloer van dezelfde afmeting.

De unit is v.v. een overheaddeur (3,5 m breed en 3,5 hoog), loopdeur, werkplaats v.v. opbouw T-L verlichting, hal met meterkast en houten vaste trap naar 1e verdieping. Op de eerste verdieping: overloop, gang , cv. berging, cv ketel, modern toilet, doucheruimte, archiefruimte alsmede een kantoor v.v. scheidingswanden, systeemplafonds met inbouwverlichting. te openen ramen. Ruimte met keukenopstelling v.v. inbouwapparatuur. Het kantoor aan de voorzijde heeft een prachtig uitzicht over de weg en het tegenoverliggende sportpark ''de Vinken'' en is voorzien van airco.

Het pand is voorzien van alarminstallatie.

De afgewerkte betonnen vloer kan worden belast tot maximaal 1500 kg/m² en 250 kg/m2 op de 1e verdieping.

De hal is in 2007 gebouwd en volledig geïsoleerd.

Parkeren: tegenover de hal ligt 1 parkeerplaats en 2 parkeerplaatsen, gelegen links om de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw, waar het gehuurde deel van uitmaakt.. Het gebruik van deze parkeerplekken is in de huurprijs begrepen.

Aanvaarding: gunning voor verhuurder, oplevering per direct!

Bijzonderheden:
Gunning aan eigenaar voorbehouden.

Bestemming: bedrijven, cat. 1,2 en 3. Voor gedetailleerde informatie omtrent de bestemming kunt u contact opnemen met de gemeente Bunschoten, afdeling Ruimte, telefoonnummer 033 - 299 14 11.

Huurcondities:
Huurprijs: € 1.300,-- exclusief BTW, gebruikerslasten en G/W/E, inclusief 3 parkeerplaatsen.

Huurperiodes: vanaf 1 jaar, bij voorkeur echter langere huurperiodes.

Opzegtermijn: bij korte 1 jaars contracten minimaal 3 maanden voor het einde van een huurperiode. Bij langere huurperiodes minimaal 1 jaar voor het einde van een huurperiode.

Huurindexering: jaarlijks, voor het eerste 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheids stelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met BTW.

Huurder wordt zelf contractant bij de nutsbedrijven.

Servicekosten: geen.

De huurder dient ten genoegen van de verhuurder onderhoudscontracten af te sluiten voor de in het gehuurde aanwezige technische installaties.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging van deze uitstekend goed onderhouden bedrijfsunit met kantoorruimte op de verdieping gelegen op een absolute mooie zicht locatie!!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
200 m²
In units vanaf
200 m²
Perceel
96 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
bunchoten
Sectie
G
Perceel
3058
Oppervlakte
1 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart de Kronkels 4 * Bunschoten-Spakenburg

naar de Kronkels 4 * Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object