Vorige | Volgende

Bachweg 105-D Amersfoort

Bewaar object
Deze woning is verhuurd

Omschrijving

U HEEFT EEN OBJECTCODE NODIG ALS U ONS BELT. DE CODE IS: 60915
Via de website BEN OP ZOEK kunt u reageren op deze woning tot en met donderdag 7 oktober. Hiervoor maak je een Qii huurpaspoort aan.


In de wijk Randenbroek bieden wij een uniek 3-kamer appartement aan. De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een riant dakterras van 55 m²!

Ook de ligging van is ideaal! Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelcentrum Euterpeplein. Maar ook de binnenstad van Amersfoort is op korte afstand gelegen. Tevens heeft het appartement een gunstige ligging ten opzicht van openbaar vervoer en uitvalswegen naar de diverse snelwegen.


Tweede verdieping
Entree, hal, toilet met fontein. Ruime, lichte woonkamer van ca. 31 m² met toegang naar het riante dakterras. Deze ligt goed op de zon namelijk op het zuidoosten. Open keuken met eenvoudig keukenblok (geen apparatuur). Inpandige berging, voorzien cv-ketel, wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie-unit. Twee mooie slaapkamers, van ca. 17 en 10 m². De grote slaapkamer heeft toegang naar het dakterras, maar ook naar de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is de dressingroom bereikbaar.


Bijzonderheden:
oMiddensegment woningen, maximaal inkomen van € 56.750,-.
oOm voor deze woning in aanmerking te komen is uw leeftijd minimaal 55 jaar.
oFantastische locatie! Alle voorzieningen binnen handbereik.
oGroot dakterras van ca. 55 m2 gelegen op het zuidoosten.
oAlgemene fietsenstalling aanwezig.
oDe woning is volledig geïsoleerd.
oZonnepanelen aanwezig.
oEnergielabel A.
oServicekosten circa € 52,64 per maand.
oMinimale huurperiode 1 jaar.
oVoorbehoud gunning verhuurder.
oGeen woningdelers.
oGarantstelling door derden is niet mogelijk.
oDirect beschikbaar.

Huurprijs: € 825,00 per maand


Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Toewijzing:
o Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een SV loon van minimaal € 37.125,- (45x de huur) - en maximaal € 56.750,-.
o Doorstromers krijgen voorrang. Een doorstromer is iemand die een sociale huurwoning van een corporatie leeg achterlaat binnen de regio.
o Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure


Wij vragen tijdens het ondertekenen van de huurovereenkomst:
o Huur (afhankelijk van ingangsdatum huurovereenkomst)
o Borg (indien van toepassing)
o Administratiekosten (€ 75,-)


De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt De Alliantie middensegment en vrijesectorhuurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen tot € 56.750,- en aan doorstromers: huishoudens die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten. Huurders met een middensegmentcontract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets: we kijken dan hoe hoog de huur gaat worden. Op 1 juli gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

o Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
o De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.


In aanmerking komen voor deze woning?

Via de website BEN OP ZOEK kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De verhuurder kijkt na einde inschrijfdatum wie er in aanmerking komen voor een bezichtiging. Je hoeft bij het makelaarskantoor geen papieren in te vullen, alles gaat via de website BEN OP ZOEK via het Qii huurpaspoort. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 7 oktober. Link: benopzoek.nl

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 53 p/m
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Specifiek
exclusief servicekosten

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
89 m²
Bruto inhoud
325 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Energielabel
Klasse A
Tuintype
geen tuin
Soort garage
geen garage
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Bachweg 105-D Amersfoort

naar Bachweg 105-D Amersfoort
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object