Vorige | Volgende

Amersfoortseweg 30 Bunschoten-Spakenburg

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

TE KOOP 26 BEDRIJFSUNITS (NIEUWBOUW) OPGELEVERD IN 2020

"DE HAAR" BUSINESS PARK

26 nieuwe bedrijfsunits in een representatief bedrijfsverzamelgebouw gelegen op een mooie zicht locatie aan de Amersfoortseweg te Bunschoten.

Dit project bestaat uit 26 bedrijfsunits gelegen op eigen grond, gelegen aan de rand van Bunschoten-Spakenburg, op slechts enkele minuten rijden van de op- en afritten van de Rijksweg A1. Hier wordt een kwalitatief zeer hoogwaardig bedrijfscomplex op een ruime kavel aan de Amersfoortseweg gerealiseerd. In totaal zullen er meerdere multifunctionele bedrijfsunits worden gerealiseerd met ruim eigen voorterrein en zeer royale representatieve werk/kantoor ruimtes. De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfscomplex een uitstraling op niveau. Het complex wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd. Het complex wordt voorzien van bedrijfsunits met een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau, praktische indeling en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Elke unit heeft een vloeroppervlakte van totaal ca. 153 m2, verdeeld over twee verdiepingen, begane grond ca. 73 m2, 1e verdieping ca. 80 m2.

De afmetingen van de units zijn ca. (2 x) 14 x 6 meter.

De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. De verdieping kan gebruikt worden als kantoorruimte maar is eveneens geschikt voor opslag. De kopunits hebben aan de kopgevel een groot zij-raam op de verdieping en een dubbele deurpartij aan de zijkant op de begane grond. De verdiepingsvloer kent een hoge belastbaarheid en heeft een eigen deur in de voorgevel om pallets met een heftruck eenvoudig naar binnen/buiten te verplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsterrein is uitstekend bereikbaar via de Amersfoortseweg (N199) met een rechtstreekse aansluiting op Rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo). Verdere ontsluitingswegen zijn de Westsingel richting Bunschoten Spakenburg; de oostelijke rondweg (deels N199) met aansluitend de Nijkerkerweg (N806) richting Nijkerk en de Bisschopsweg (N414) richting Baarn. Op het ernaast gelegen bedrijventerrein Haarbrug-Zuid bevindt zich een veelzijdigheid aan bedrijven, zowel voor wat betreft grootte als gebruik.
De op- en afrit naar de rijksweg A1 ligt op circa 2 autominuten.

De units zijn geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, vis-gerelateerde bedrijven zijn niet toegestaan. De hoogte van de overhead deur is berekend op vrachtwagens.

Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Iedere unit heeft twee eigen parkeerplaatsen direct voor de deur. De brede wegen lopen rondom de gebouwen waardoor elke unit goed bereikbaar is, ook met vrachtwagens en aanhangers.

KOOPSOMMEN:
Tussenunit € 235.000,-- v.o.n. en exclusief omzetbelasting.
Kopunit € 285.000,-- v.o.n. en exclusief omzetbelasting.

Interessant voor de belegger:
De units zijn ook zeer interessant voor beleggers die op zoek zijn naar een goed rendement uit de verhuur.
Er kan door de belangstellende een optie worden genomen welke geheel vrijblijvend is voor beide partijen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan een optie.

OPLEVERING
opgeleverd in 2020

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte
• monoliet afgewerkte betonvloer op de begane grond, met een
maximale vloerbelasting van circa 2.000 kg/m²;
• verdiepingsvloer uitgevoerd in beton (kanaalplaat) met een maximale vloerbelasting van circa 300 kg/m2. • vrije hoogte op de verdiepingsvloer onder het dak circa 9.70 m¹
• elektrisch bedienbare overhead deur (Crawford) (ca. 4 m hoog en 3.4m breed) en aparte loopdeur
• trap naar eerste verdieping
• nutsvoorzieningen meterkast (gas, water en elektra 3 x 25 A) aansluitkosten nutsvoorzieningen voor koper
• coax aansluiting meterkast, aansluitkosten voor koper

INVESTERINGSAFTREK
Koopt u het pand bedrijfsmatig, dan heeft u recht op investeringsaftrek waardoor u een aanzienlijk bedrag aan belasting kunt besparen. Overleg met uw boekhouder.

BESTEMMING
Let er op dat u zelf bij de gemeente toetst of uw bedrijfsactiviteiten in overeenstemming zijn met het vigerende bestemmingsplan voor dit bedrijfsverzamelgebouw.
VERGUNNINGEN
De huurder is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld milieuvergunningen en exploitatievergunningen etc.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Deze vrijblijvende verkoopbrochure is met zorg samen gesteld. Voor zover bekend is de verkregen informatie uit betrouwbare bron afkomstig. De projectontwikkelaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onvolkomenheden met betrekking tot de inhoud van deze brochure.

Tekeningen en artist impressions
Aan alle in de brochure opgenomen tekeningen en artist impressions kunnen nadrukkelijk geen rechten en/of plichten worden ontleend.

Reclamevoering
Uitsluitend conform richtlijnen van de architect en met inachtneming van de regelgeving van de gemeente Bunschoten.

CONTRACT
NVM Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerendgoed (model 2019).

ZEKERHEIDSSTELLING
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom, vervalt op de dag van notarieel transport.

FINANCIERING
Eventuele financiering is in overleg met verkoper mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg

Details

Perceel
5645 m²
Ligging
bedrijventerrein, landelijk gebied
Bereikbaarheid
bushalte op minder dan 500 m, NS station op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Waardering binnen
redelijk
Waardering buiten
redelijk
Bouwjaar
2020
In aanbouw
ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
153 m²
Bedrijfshal units vanaf
153
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Amersfoortseweg 30 Bunschoten-Spakenburg

naar Amersfoortseweg 30 Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object