Vorige | Volgende

Amersfoortseweg 30-21 Bunschoten-Spakenburg

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verkocht

Omschrijving

Nieuw in de verhuur/verkoop!

"DE HAAR" BUSINESS PARK

Gelegen op werkelijk unieke locatie op 1500 meter van de A-1 wordt u aangeboden een (recent opgeleverd 2020) BEDRIJFSUNIT (deel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw 26 units) met royale KANTOOR/SHOWRUIMTE met PRACHTIG UITZICHT en ROYAAL VOORTERREIN met 2 eigen parkeerplaatsen.

Dit project bestaat uit 26 bedrijfsunits gelegen op eigen grond, gelegen aan de rand van Bunschoten-Spakenburg, op slechts enkele minuten rijden van de op- en afritten van de Rijksweg A1. Hier is een kwalitatief zeer hoogwaardig bedrijfscomplex op een ruime kavel aan de Amersfoortseweg gerealiseerd. In totaal zijn er meerdere multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd met ruim eigen voorterrein en zeer royale representatieve werk/kantoor ruimtes. De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfscomplex een uitstraling op niveau. Het complex IS volgens de modernste normen en eisen gebouwd.

Unit heeft een vloeroppervlakte van totaal ca. 164 m2, verdeeld over twee verdiepingen, begane grond ca. 84 m2, 1e verdieping ca. 80 m2.

De afmetingen van de unit is ca. (2 x) 14 x 6 meter.

De begane grond kan gebruikt worden als opslag- en werkruimte. De verdieping kan gebruikt worden als kantoorruimte maar is eveneens geschikt voor opslag. De kopunit heeft aan de kopgevel een groot zij-raam op de verdieping en een dubbele deurpartij aan de zijkant op de begane grond. De verdiepingsvloer kent een hoge belastbaarheid en heeft een eigen deur in de voorgevel om pallets met een heftruck eenvoudig naar binnen/buiten te verplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsterrein is uitstekend bereikbaar via de Amersfoortseweg (N199) met een rechtstreekse aansluiting op Rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo). Verdere ontsluitingswegen zijn de Westsingel richting Bunschoten Spakenburg; de oostelijke rondweg (deels N199) met aansluitend de Nijkerkerweg (N806) richting Nijkerk en de Bisschopsweg (N414) richting Baarn. Op het ernaast gelegen bedrijventerrein Haarbrug-Zuid bevindt zich een veelzijdigheid aan bedrijven, zowel voor wat betreft grootte als gebruik.
De op- en afrit naar de rijksweg A1 ligt op circa 2 autominuten.

De unit is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, vis-gerelateerde bedrijven zijn niet toegestaan. De hoogte van de overhead deur is berekend op vrachtwagens.

Ook in de opzet van het buitenterrein is rekening gehouden met de behoeften van de ondernemer. Iedere unit heeft twee eigen parkeerplaatsen direct voor de deur. De brede wegen lopen rondom de gebouwen waardoor elke unit goed bereikbaar is, ook met vrachtwagens en aanhangers.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte
• monoliet afgewerkte betonvloer op de begane grond, met een
maximale vloerbelasting van circa 2.000 kg/m²;
• pantry en toilet
• verlichting begane grond
• verdiepingsvloer uitgevoerd in beton (kanaalplaat) met een maximale vloerbelasting van circa 300 kg/m2. • vrije hoogte op de verdiepingsvloer onder het dak circa 9.70 m¹
• elektrisch bedienbare overhead deur (Crawford) (ca. 4 m hoog en 3.4m breed) en aparte loopdeur
• trap naar eerste verdieping
• nutsvoorzieningen meterkast (gas, water en elektra 3 x 25 A)
• coax aansluiting in de meterkast

De huurprijs is € 13.800,= per jaar exclusief 21 % BTW en exclusief gas/ water en elektra.
De vraagprijs is € 255.000.-- VON exclusief 21 % BTW

Huurtermijn
Minimaal 2 jaar, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding
Per direct mogelijk

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in januari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemmingsplan
De bedrijfs- / opslagunits zijn geschikt voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten t/m categorie 3.2, zie ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerreinen-Zuid.
Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan.

Gunning
De verhuurder/verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kom gerust even kijken naar dit moderne bedrijfspand op een absolute A1 locatie!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg

Details

Perceel
109 m²
Ligging
bedrijventerrein
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
2021
In aanbouw
nee

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
164 m²
Bedrijfshal units vanaf
164
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Amersfoortseweg 30-21 Bunschoten-Spakenburg

naar Amersfoortseweg 30-21 Bunschoten-Spakenburg
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object